Prefab containerwoningen

Ontdek alle toepassingen van onze prefab woningen

Een prefab containerunit: duurzaam, veilig, ecologisch en budgetvriendelijk

Een prefab woning of containerwoning laten bouwen is goedkoper dan traditionele bouw. Het is bovendien duurzaam, veilig, flexibel en ecologisch. De afwerking kunt u vrij kiezen. En ten slotte gaat het bouwen op zich ook vrij snel! Waar wacht u nog op?

Waarom kiezen voor een prefab containerwoning?

Een prefab woning of containerwoning in houtskeletbouw is goedkoper dan een traditioneel gebouwd huis. Bovendien is een prefab woonunit zeer duurzaam! Laat u een prefab containerwoning bouwen, dan kunt u op beide oren slapen: het is een erg veilige constructie dat voldoet aan strenge bouwnormen. Als u kiest voor een prefab huis in één module dan is het voordeel dat u het later altijd kan verplaatsen en/of doorverkopen.

Onze prefab woonmodules in houtskeletbouw zijn energiezuinig en hebben een veel lagere CO2-uitstoot dan traditionele huizen. Onze modules zijn dus zeer ecologisch! Wij voldoen aan de laatste energienormen van 2021. Uw wooncontainer kan op 8 tot 10 weken tijd klaar zijn.

Uit wat bestaat een prefab woning?

Houtskeletbouw

Onze modulaire prefab containerwoningen hebben een structuur in houtskelet. We werken hiervoor met sterk en duurzaam Noors dennenhout. Voor overbruggingen tussen verschillende woonunits gebruiken we stalen balken.

Isolatie

Dankzij het gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen (de volledige woonmodule wordt geïsoleerd met 170 mm of 235 mm Knauf SUPAFIL) en dubbele beglazing voldoen al onze containerwoningen ook aan de isolatienorm 2021. Je bespaart naast de constructie en bouw van je mobiele woning dus ook nog eens op je energiefactuur!

Afmetingen woonunits

Geheel volgens het concept en de filosofie van prefab huizen is flexibiliteit een troef. U kiest zelf de afmetingen van uw constructie. Wij bouwen de modules tot 4,5 meter breed en 14 meter lang. Indien u een grotere oppervlakte wenst kunnen we modules samenvoegen.

Afwerking

Zowel de binnen- als buitenafwerking bepaal je helemaal zelf. Zo kies je als buitenafwerking bijvoorbeeld voor Noviclad vezelcementplaten, crepi, Trespa, traditionele baksteen,… om zo de look-and-feel helemaal af te stemmen aan je bestaande bouwstijl.

Voor de binnenafwerking kies jij zelf de kleuren van de wanden, de materialen van de vloeren zoals bijvoorbeeld tegels, laminaat, vinyl, steentapijt, met of zonder vloerverwarming, de type en kleuren van de deuren, verlichting, de afwerking van schakelaars en stopcontacten,…

Bekijk zeker ook onze pagina over de afwerking van onze prefab woonunits!

Casco, comfort of à la carte

Met casco bedoelen we geleverd en geplaatst, zowel wind- als waterdicht, schilderklaar en voorzien van elektrische bekabeling, sanitaire en rioleringsbuizen, aluminium ramen en deuren. Hiermee liggen de kosten voor een prefab huis of woning een stuk lager dan bij traditionele bouw. Een belangrijk voordeel is dat we zoveel mogelijk werken uitvoeren in onze eigen fabricagehal. Zo winnen we heel wat tijd. Een goedkope prefab containerwoning laten bouwen op een korte tijd kan dus zeker!

Heb je liever een compleet afgewerkte containerwoning waarbij wij alle werk op ons nemen? Kies dan voor een comfort oplossing! Na overleg werken wij voor u een oplossing op maat uit waarbij u volledige controle heeft over zowel de afmetingen als over de binnen- en buitenafwerking. Vervolgens plaatsen wij de compleet afgewerkte woonunit op de door jou gekozen locatie. 

Ben je zelf handig en wil je zelf bepaalde werken uitvoeren, maar laat je toch liever de meer complexe zaken van je prefab woning aan ons over? Kies dan voor een à la carte oplossing. In samenspraak kunnen we afstemmen wie wat voor zijn rekening neemt. Zo bespaar je extra en bekom je een nog goedkopere prefab woning!

Prefab woningen prijzen

Aangezien elk project zijn eigen specifieke kenmerken heeft, wordt de prijs berekend op basis van uw concrete behoeften.

De prijzen van onze standaardmodules kunnen worden geraadpleegd in onze brochure of in het overzicht van onze standaardmodules

De aangegeven prijzen voor onze standaardmodules zijn inclusief:

 • Levering en plaatsing van de module
 • Elektriciteit: installatie van stopcontacten – schakelaars – zekeringkast
 • Sanitair: installatie + plaatsen van afvoeren (aan de uitgang van de module)
 • Dakbedekking: EPDM
 • Bodembedekking: EPDM
 • Isolatie 170 mm of 235 mm Supafil Knauf (lambda-waarde 0.034W / m.K.)
 • Buitenwanden: Regenscherm
 • Binnenwanden: Fermacell schilderklaar
 • Aluminium ramen en deuren Cortizo

Uw houtskelet wooncontainer kan klaar zijn in 8 tot 10 weken.

Interesse in wat we allemaal al hebben gedaan?

Voordelen van een
prefab containerwoning bij Modulehome

10 jaar garantie

Casco, comfort of à la carte

Belgische productie

Kwalitatief, duurzaam & ecologisch

Hoogwaardige isolatie

Energieonafhankelijke woning mogelijk

100% op maat

Levering binnen 8 tot 10 weken over heel België

Export over heel Benelux

Vereenvoudigde stedenbouwkundige aanvraag (afhankelijk van het project)

Onze werkwijze

Modulehome biedt u een hoogwaardige en flexibele oplossing voor al uw behoeften aan extra woon-, werk- en ontspanningsruimte.
Modulehome zorgt voor het transport en de installatie van uw woonmodules.

Contact

We bespreken uw behoeften

Virtuele tour

Benieuwd naar onze modulehomes? Neem hier een kijkje in een van onze creaties. Dankzij onze virtuele tour is het mogelijk om binnen te stappen en zonder een echt bezoek, kennis te maken met de ruimte.

Download onze brochure


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, waarbij het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing zijn.


  Vraag een offerte

  Om u een offerte op maat te kunnen bezorgen, hebben we een eenvoudige schets of plattegrond nodig van uw project. Zet er de afmetingen (hoogte en breedte) van wanden, deuren en ramen bij en laat ons weten welke afwerking u wenst. Onze specialisten nemen dit verder op en bezorgen u een concrete offerte.

  U mag ook steeds bellen naar 02 669 36 50 (elke weekdag open van 8.30 tot 17.00 uur) om een afspraak te maken. Dan kunt u bij ons langskomen en zelf een kijkje nemen.

  Heeft u nog andere vragen? Neem dan meteen contact op met ons.


   Deze website is beschermd met reCAPTCHA, waarbij het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing zijn.


   Menu