Ons verhaal

Modulehome

Gestaafd op jaren ervaring in de bouwsector biedt ModuleHome kwalitatieve professioneel afgewerkte modules met een garantie van 10 jaar. Elk project heeft zijn eigen specificatie, en wordt uitvoerig besproken met de eindklant, ook aangaande de voorbereidingswerken op de plaats van levering. U kan hier reken op competentie van het ModuleHome team.

Carbomat Group

ModuleHome is een afdeling van Carbomat Group die onder andere actief is in de sector van hernieuwbare energie, elektrotechnisch installatiemateriaal, industriële bordenbouw, productie van montagesystemen, carports en laadpalen.

Gestaafd op meer dan 25 jaar ervaring en stevige relaties in de markt is Carbomat Group uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf met vestigingen in België, Nederland, Verenigd Koninkrijk en Polen. Kiezen voor Carbomat Goup geeft u de garantie een duurzame beslissing te nemen qua ondersteuning.

Onze missie

Ons doel is niet alleen moderne en knap uitziende module woningen te bouwen, maar ook de modules te voorzien van duurzaam technische bouwelementen zodat de klant geen enkele zorg heeft op lange termijn, en een goede rendabiliteit heeft van zijn investering.

Onze projecten

Aanbouw woning 29 m² – Beersel

Aanbouw

Bijbouw extra werkruimte 39 m² – Bertem

Bijbouw

Een modulaire nieuwbouw van 126 m² – Betekom

Woning

Een prachtige aanbouw als schildersatelier

Aanbouw

Extra slaapkamer & badkamer 24 m² – Nijvel

Aanbouw

FAQ

Menu