Modulair bouwen

Modulaire woningen op maat

Aangezien onze omgeving voortdurend verandert, is het belangrijk dat wij ons voortdurend aanpassen aan nieuwe situaties. Voortdurend veranderende demografie, groeiende behoeften, schaarse bouwgrond,…! Met ModuleHome richten we ons op een betere toekomst, met een duurzaam, ecologisch, flexibel en verplaatsbaar multifunctioneel bouwsysteem! ModuleHome is de bouwoplossing die aan ieders behoeften voldoet! Een privé-werkplek voor freelancers of thuiswerkers, extra ruimte voor recreatief gebruik (aanbouw, bijgebouw, nieuwbouw, poolhouse, wellness, enz.) zijn slechts enkele van de talloze gebruiksmogelijkheden die u ervan kunt maken.

Modulehome is gebaseerd op prefab houtskeletbouw en wordt volledig in onze werkplaats vervaardigd tot een volwaardig huis, casco of comfort.

Levering door speciaal konvooi. Geen bouwwerf meer die maanden aansleept op het terrein van de klant; u geniet van een woning die klaar is om te betrekken volgens de gekozen afwerkingen.

Met een prefab huis van Modulehome heeft u de unieke kans om uw eigen ruimte te creëren op een snelle en ecologische manier!

Modulehome Halle prefab woning

Voordelen van een
prefab containerwoning bij Modulehome

10 jaar garantie

Casco, comfort of à la carte

Belgische productie

Kwalitatief, duurzaam & ecologisch

Hoogwaardige isolatie

Energieonafhankelijke woning mogelijk

100% op maat

Levering binnen 8 tot 10 weken over heel België

Export over heel Benelux

Vereenvoudigde stedenbouwkundige aanvraag (afhankelijk van het project)

Fabricatie, transport en levering

We bouwen modules in serie en op maat binnen een levertermijn van 8 tot 10 weken en bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als commerciële projecten. Een ervaren team zal u bijstaan met een persoonlijke service. Het ontwerp en de productie van de modules vindt plaats in ons atelier in Halle, zodat wij de kwaliteitscontrole kunnen garanderen. Ons productieproces is gebaseerd op seriewerk, waardoor wij onze leveringstermijnen zeer kort kunnen houden. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de afwerkingsopties zelf te kiezen.

Het transport van onze modules gebeurt met uitzonderlijk nachttransport via autosnelwegen en secundaire wegen, wat betekent dat wij meestal zeer vroeg in de ochtend op de plaats van levering zijn. Afhankelijk van de plaats waar de woonmodule moet worden geplaatst, kan onze kraanwagen een module tot 40 m hoog optillen om deze zo achter een bestaand huis te kunnen plaatsen.

Duurzaam en modulair

De ModuleHome woonmodules kunnen niet alleen als woonruimte worden gebruikt, maar ook als wellness- en ontspanningsruimte of als poolhouse met of zonder ontspanningsruimte. U kan ook kiezen voor de “casco” versies met een sterk basisontwerp waardoor u uw constructie zelf verder kan bewerken.

Wij bieden ook versies “à la carte” aan, uitgerust volgens uw wensen, zoals de installatie van airconditioning, autonome en/of bijkomende “hernieuwbare” energiesystemen en een aantal andere bijkomende opties!

Garantie

De garantie van de gebruikte producten verschilt van fabrikant tot fabrikant. Bijvoorbeeld: Het dak en de vloer zijn bedekt met een duurzame EPDM-coating met een garantie van 30 jaar, terwijl andere materialen een kortere garantie hebben. ModuleHome biedt de gebruikelijke bedrijfsgarantie van 10 jaar op de structuur en de waterdichtheid. De missie van ModuleHome is het ontwerpen, bouwen, transporteren en installeren van uw modules.

Het bouwen van een prefab woning kan voordeliger zijn dan traditionele bouw. Het is ook duurzaam, veilig, flexibel en milieuvriendelijk. U kunt de afwerking vrij kiezen. En daarenboven zijn de productietijden zeer kort. Waar wacht u nog op?

Wij voldoen aan de nieuwste energienormen voor 2021!

Een geprefabriceerde houtskeletbouwcontainer is energie-efficiënt en stoot veel minder CO2 uit dan traditionele huizen. Dit alles voor een zeer ecologisch resultaat!

Prijs van geprefabriceerde woningen:

Aangezien elk project zijn eigen specifieke kenmerken heeft, wordt de prijs berekend op basis van uw concrete behoeften. De prijzen van onze standaardmodules kunnen worden geraadpleegd in onze brochure of in het overzicht van onze standaardmodules

De aangegeven prijzen voor onze standaardmodules zijn inclusief:

 • Levering en plaatsing van de module
 • Elektriciteit: installatie van stopcontacten – schakelaars – zekeringkast
 • Sanitair: installatie + plaatsen van afvoeren (aan de uitgang van de module)
 • Dakbedekking: EPDM
 • Bodembedekking: EPDM
 • Isolatie 170 mm of 235 mm Supafil Knauf (lambda-waarde 0.034W / m.K.)
 • Buitenwanden: Regenscherm
 • Binnenwanden: Afgewerkt met Fermacell en schilderklaar
 • Aluminium ramen en deuren Cortizo

Uw houtskelet wooncontainer kan klaar zijn in 8 tot 10 weken.

Isolatie en afwerking van onze modules

De volledige woonmodule is geïsoleerd met 170 mm of 235 mm Knauf SUPAFIL, afhankelijk van de dikte van de wand. Supafil heeft een opgegeven lambda-waarde van ten minste 0,034 W /m.K.

Daardoor voldoet elke module aan de isolatienorm 2021. De garantie van een milieuvriendelijke constructie!

Supafil is een isolatiemateriaal zonder toegevoegde chemicaliën, gemaakt van 70% gerecycleerd glas. Het product wordt geleverd in een gecomprimeerde verpakking en wordt verwerkt met vrijwel geen afval.

Binnen- en buitenafwerking

Indien u opteert voor een comfort formule, worden de modules instapklaar geleverd. Onze standaard afwerkingsopties zijn als volgt:

CASCO COMFORT
Muren Fermacell + gecoate voegen Fermacell + gecoate voegen 2x + optioneel verf
Vloer OSB (of optie) Vloerbekleding naar keuze (tegels, laminaat, vinyl, steentapijt)
Plafond Fermacell + gecoate voegen Fermacell + gecoate voegen 2x + optioneel verf
Elektriciteit Stopcontacten Niko + Draadloze schakelaars Eltako (wit) Stopcontacten Niko + Draadloze schakelaars Eltako (wit)
Domotica Eltako Eltako
Verlichting LED inbouwspots of kabel voor lichtpunt LED inbouwspots of kabel voor lichtpunt
Binnendeuren Zonder deuren Deuren naar keuze
Ramen Aluminium Cortizo: Fabricatie in ons atelier Aluminium Cortizo: Fabricatie in ons atelier
Gevelbekleding Zonder (of optie) Naar keuze: bepleistering, hout, vezelcementplaten, bakstenen, …
Verwarming Zonder (of optie) Naar keuze: warmtepomp, gas, …
Sanitair Zonder (of optie) Naar keuze: WC, wastafel, badkamermeubel, douche, badkuip,…
Ventilatie Zonder (of optie) Naar keuze: systeem C, systeem D
Keuken Zonder Naar keuze

Virtuele tour

Benieuwd naar onze modulehomes? Neem hier een kijkje in een van onze creaties. Dankzij onze virtuele tour is het mogelijk om binnen te stappen en zonder een echt bezoek, kennis te maken met de ruimte.

Download onze brochure


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, waarbij het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing zijn.


  Menu