Prefab appartement

Appartementen

Grotere projecten zoals appartementsgebouwen kunnen ook met onze geprefabriceerde constructies worden gerealiseerd. We assembleren de modules zodanig dat er grotere oppervlakten bekomen kunnen worden. Een andere optie is een volledige renovatie van een oud gebouw met onze geprefabriceerde constructies.

Daartoe wordt het interieur van uw gebouw eerst volledig blootgelegd, zodat de geprefabriceerde modules kunnen worden geïnstalleerd. Deze zullen dan worden geplaatst en geïntegreerd tussen de bestaande muren. Met deze optie kan u profiteren van een verlaagd BTW-tarief van 6%

Waaruit bestaat een prefab appartement?

We gebruiken Noors dennenhout voor uw prefab appartementsgebouw. Voor het overbruggen van de verschillende units plaatsen we stalen balken.

Casco, comfort of à la carte

U kan bij ons kiezen voor een prefab appartement op drie manieren:

Casco
Wij leveren en plaatsen je aanbouw zowel wind- als waterdicht, voorzien van elektrische bekabeling, sanitaire en rioleringsbuizen, aluminium ramen en deuren.

Comfort
Wij leveren en plaatsen je compleet afgewerkte en instapklare aanbouw.

À la carte
Ben je zelf handig en wil je zelf bepaalde werken uitvoeren, maar laat je toch liever de meer complexe zaken van je aanbouw aan ons over? In samenspraak kunnen we afstemmen wie wat voor zijn rekening neemt.

Welke afmetingen zijn er mogelijk?

We hebben geen standaardunits. U kiest dus zelf de grootte van uw units. We bouwen modules tot maximaal 4,5 meter breed en 14 meter lang. Wilt u een grotere ruimte, dan koppelen we twee modules aan elkaar.

Afwerking

Zowel de binnen- als buitenafwerking bepaal je helemaal zelf. Zo kies je als buitenafwerking bijvoorbeeld voor Noviclad vezelcementplaten, crepi, Trespa, traditionele baksteen,… om zo de look-and-feel helemaal af te stemmen aan je bestaande bouwstijl.

Voor de binnenafwerking kies jij zelf de kleuren van de wanden, de materialen van de vloeren zoals bijvoorbeeld tegels, laminaat, vinyl, steentapijt, met of zonder vloerverwarming, de type en kleuren van de deuren, verlichting, de afwerking van schakelaars en stopcontacten,…

Bekijk zeker ook onze pagina over de afwerking van onze prefab woonunits!

Voordelen van een
prefab appartement bij Modulehome

10 jaar garantie

Casco, comfort of à la carte

Belgische productie

Kwalitatief, duurzaam & ecologisch

Hoogwaardige isolatie

Energieonafhankelijke woning mogelijk

100% op maat

Levering binnen 8 tot 10 weken over heel België

Export over heel Benelux

Vereenvoudigde stedenbouwkundige aanvraag (afhankelijk van het project)

Onze werkwijze

Modulehome biedt u een hoogwaardige en flexibele oplossing voor al uw behoeften aan extra woon-, werk- en ontspanningsruimte.
Modulehome zorgt voor het transport en de installatie van uw woonmodules.

Contact

We bespreken uw behoeften

Interesse in wat we allemaal al hebben gedaan?

Virtuele tour

Benieuwd naar onze modulehomes? Neem hier een kijkje in een van onze creaties. Dankzij onze virtuele tour is het mogelijk om binnen te stappen en zonder een echt bezoek, kennis te maken met de ruimte.

Download onze brochure


  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, waarbij het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing zijn.


  Vraag een offerte

  Om u een offerte op maat te kunnen bezorgen, hebben we een eenvoudige schets of plattegrond nodig van uw project. Zet er de afmetingen (hoogte en breedte) van wanden, deuren en ramen bij en laat ons weten welke afwerking u wenst. Onze specialisten nemen dit verder op en bezorgen u een concrete offerte.

  U mag ook steeds bellen naar 02 669 36 50 (elke weekdag open van 8.30 tot 17.00 uur) om een afspraak te maken. Dan kunt u bij ons langskomen en zelf een kijkje nemen.

  Heeft u nog andere vragen? Neem dan meteen contact op met ons.


   Deze website is beschermd met reCAPTCHA, waarbij het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing zijn.


   Menu